Barudstyr

Velkommen hos Scandic Bar

Med vores sortiment af Scandic Bar barudstyr komplimenterer vi alle typer af barer – både på diskoteker, restauranter, hoteller og hjemmebarer. Hos os finder du et stort udvalg af blandt andet shakere, drips, skænkepropper, barskeer, jiggere, alt til træning af flair – samt alt andet, som en bartender og barpersonale, har brug for.

Skal du mixe drinks, servere champagne eller lave fantasifulde cocktails til dine gæster, så har vi præcis det barudstyr du skal bruge. Vi bestræber os altid på at din natklub, diskotek eller bar skal være veludstyret. Vi har derfor sørget for, at vores udvalg af shaker, drips, skænkepropper, samt alt andet udstyr, altid er on point og opdateret.  

Vores store udvalg af tilbehør til baren, er med til at gøre din fest både velsmagende og god. Vi har eksempelvis også flotte champagnekølere samt praktisk udstyr til din bar, så hygiejnen altid er i top. Vi har blandt andet shaker, barorganisatorer, barmåtte og rimmere. Hertil råder vi også over et bredt udvalg af shakere.

Hvad enten du serverer cocktails i en hotelbar – eller servicerer de mange gæster i nattelivet, hvor dine bartendere kan brillere og fremvise deres evner indenfor flair – så finder du alt, hvad du skal bruge af barudstyr i vores sortiment.  Her hos Scandic Bar, hjælper vi altid gerne med at gøre din fest til den bedste.

Noget barudstyr du mangler? Kontakt os!

Vi udvider løbende vores sortiment – og du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel, hvis der er noget du mangler indenfor barudstyr, barmåtte, cocktail glas eller andet til din bar. Vi vil være med til at gøre nattelivet velsmagende, samt give jeres bartendere det bedste udstyr i baren. Vi vil gerne bidrage til vellavede cocktails – derfor må du ikke tøve med at kontakte os, hvis der er noget barudstyr, du mangler.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    No products in the cart.